Get over til vores online shop og tjek vores sortiment af Fodboldtrøjer børn alt til ekstremt lave priser for hele familien!

 

 

Jordan Rhodes siger han har ikke fortrudt på forlader Middlesbrough at returnere Sky Bet Championship med Sheffield Wednesday i jagten på mere spilletid.

Den skotske angriber sluttede sig til ugler udlånt indtil slutningen af ​​sæsonen, med henblik på en permanent flytning i sommer, efter kæmper for at bryde ind Aitor Karanka side i Premier League.

Rhodos vil nu hjælpe onsdagens play-off skub, startende med deres tur til Wigan fredag aften live på Sky Sports , og er glade for at begynde at se mere regelmæssig handling.

 

"Middlesbrough er en fantastisk klub, og jeg nød virkelig min tid der," fortalte han Sky Sports . "Jeg lavede så store venner, og det er trist, at jeg ikke kunne have spillet de spil jeg ville gerne.

"Men livet går videre, og fodbold er sådan en kort karriere, er du nødt til at få mest ud af det, mens du kan. Jeg er virkelig glad for at være en del af Sheffield Wednesday trup, og jeg ser frem til at komme i gang.

"Jeg elsker bare at spille fodbold i uanset liga. Jeg har spillet i dem alle nu, jeg elskede spiller i Premier League så meget som jeg elskede at spille i konferencen.

 

Middlesbrough leder Aitor Karanka indrømmer han forsøgte at overbevise Jordan Rhodes at bo før sin deadline dag flytte til Sheffield Wednesday

 

"Der er ingen bedre følelse end at vågne op på en lørdag, og som har den forventning om, hvad der kunne komme fra den dag.

"Jeg ønsker Middlesbrough alt det bedste, men jeg elsker at spille fodbold og at [gjort min beslutning]. Jeg er glad for at være her og forhåbentlig vil spille et par minutter mere, og bidrage til, hvad der er allerede en stor sæson i Sheffield Wednesday."

Onsdag befinder sig i syvende i tabellen på vej ind fredag ​​nats spil, og Rhodos håber, at han kan hjælpe den side gå en bedre end deres play-off endelige nederlag sidste sæson.

 

Rhodos kæmpede for spilletid i denne sæson på Middlesbrough

 

"Målet og kollektive mål er at vinde fremme og komme ud af denne division med de nødvendige midler, uanset om det er via play-offs eller måske gennem to top," sagde han.

"Der er en masse fodbold skal spilles og hvem ved hvad top seks vil blive komme maj, har vi lige fået at tage det et spil ad gangen.

Hent Sky Sports

Opgrader nu og se Chelsea mod Arsenal i denne weekend og få 8 Sky Sports-kanaler!

"Det handler ikke om mig eller som scorer mål, det handler om den kollektive indsats for at få denne klub til hvor det skal være, og jeg tror, ​​det er Premier League."

Wigan har været i genopståede formularen under Warren Joyce for sent, at vinde deres sidste to kampe i en reel løft til deres overlevelse håb, og Rhodos kender onsdag bliver nødt til at være på deres bedste for at vinde på DW Stadium.

"Wigan er et meget godt hold, og vi er nødt til at producere vores bedste præstation og være ret på vores spil," sagde han. "Forhåbentlig vil vi overvinde dem i de 90 minutter."

Snup en NU TV Sky Sports Day Pass og se toppen af ​​tabellen sammenstød, Chelsea mod Arsenal, for kun £ 6.99. ingen kontrakt

Head over til vores fodbold butik og afhente Real Madrid Fodboldtrøje , fås i størrelser, der passer hele familien alle på vores sædvanlige lave priser!