Køb dine Billige Fodboldtrøjer  fra vores online fodbold butik. Hurtig levering og billige priser. Tjek alle de klubber her.
Sky Sports 'spansk fodbold ekspert Terry Gibson har plukket sin La Liga hold 2016/17 Sæson hidtil, og der er nogle interessante markeringer ...

Det har været et andet fængslende kampagne i Spanien hidtil, med Real Madrid i øjeblikket fører måde som de ser for at få deres hænder tilbage på titlen, mens mestre Barcelona er tæt bag deres rivaler.

Gibson, selv om, er opsat på at understrege, at hans 4-2-3-1 line-up er ikke blot en samling af de bedste spillere i La Liga i denne sæson.

LYT: La Liga Weekly podcast
Lyt til La Liga Weekly podcast med Jon Driscoll og Terry Gibson

"Der er en masse spillere, der ikke er i min halv-sæson hold, fordi de er blevet såret," Gibson fortalte La Liga Weekly podcast. "Folk som Andres Iniesta ville være i mit hold, men er blevet alt for såret til at blive valgt."

Så tjek Gibsons picks og lad os vide, hvis du er enig eller uenig ved at efterlade en kommentar i bunden ...

Målmand: Sergio Asenjo
Du ser på de andre målmænd i ligaen og tale om Keylor Navas blive såret, og vi traditionelt give det til målmanden, som har erkendt de mindst mål, hvilket normalt er en Atletico Madrid målmand. Men ved denne lejlighed er det Villarreal, som er det bedste hold defensivt i La Liga i denne sæson.

Tre cruciate knæ ledbåndsskader betyder Asenjo har virkelig måttet arbejde hårdt, og jeg er ikke bare sige, at let, da han virkelig har måttet arbejde hårdt for at kæmpe tilbage fra tre potentielt karriere slutter skader. Og også at kæmpe tilbage fra at blive frigivet fra Atletico Madrid, så ender på lån til Malaga og Villarreal, ikke altid at være første valg på Villarreal.

Så for at se ham lykkes, jeg er virkelig glad for.

Højre-back: Mario Gaspar
På grund af den rolle, han har spillet i alle 16 kampe, har han været allestedsnærværende i La Liga, mens kun udlejning i 11 mål. Gaspar fik nikke løbet Dani Carvajal, der kun spillet 10 spil i La Liga.

Centre-back: Gerard Pique
I et Barcelona hold, der har stammede denne sæson har han været fremragende på bagsiden. Og han har prøvet at føre dem i spil, hvor de kæmper, får frem og forsøger at få et mål, ligesom mod Celta Vigo og Malaga, hvor han fik sig i straffesparksfeltet for de sidste 10 minutter. Så han har været i rigtig god form,.

Centre-back Sergio Ramos
En spiller jeg har kritiseret, har andre mennesker kritiseret for at være lidt for selvtilfredse, men langt om længe - som ingen har tvivlet hans evne - han viser nogle modenhed. Det var enten ham eller Victor Ruiz og Ramos var min borderline skæringspunkt i form af optrædener.

Vi kan ikke ignorere konsekvenserne, han har haft i denne sæson, på trods af at gøre ni La Liga optrædener ud af 16, herunder fire mål. Og i løbet af en uge fik han equalizeren mod Barcelona at nægte dem to punkter. Så mod Deportivo, når på et tidspunkt det lignede Real Madrid ville være heldig at få uafgjort, han popper op med det vindende mål, så endnu et par punkter tilføjet. Hans indflydelse har været for meget til at ignorere.

Venstre-back: Marcelo
Den ene spiller på Real, som er sandsynligvis blevet passe denne sæson er Marcelo og det er klart. Madrid er ubesejret og toppen af ligaen. Normalt i denne situation ville du have seks eller syv Rigtige spillere, ligesom vi har i fortiden med Barcelona, men i denne sæson har været baseret omkring en trup, og de har måttet gøre mest muligt af hele truppen. Det har været deres styrke i denne sæson.

Central midtbane: Steven N'Zonzi
Jeg tror bare han har været enestående i en virkelig god Sevilla hold i denne sæson, og jeg kan ikke tro, at han ikke er blevet udjævnet for Frankrig. Jeg er virkelig håber Sevilla holde sig til deres geværer og holde ham, snarere end at være endnu en af de spillere, der bliver solgt fra. Hvis de er nødt til at sælge ham, så håber jeg, det er for værdien af hans buyout klausul, som han har været fantastisk i denne sæson.

Central midtbane: Toni Kroos
Dette er overraskende - ikke overraskende, fordi han er en genial verdensklasse spiller - men overraskende, fordi han havde at skade og kun startet 11 kampe. Så det var nok for mig at foreslå at han er blevet hvilet i nogle spil, havde han, at skade, men derefter gik glip af den internationale pause, så det gav ham to uger at komme sig og han ikke glip af nogen spil. Jeg tror, han har spillet nok fodbold og været på toppen af sit spil for Real Madrid i denne sæson for mig at bryde boldens.

Højre fløj: Yannick Carrasco
Til højre, og den eneste Atletico spiller jeg overvejede, hvilket er en overraskelse, som normalt hele deres tilbage fire bliver valgt! Han har været deres stjerne i denne sæson. Det er altid godt at se en spiller forbedre så godt, og forbedre et aspekt af hans spil, der var helt klart svaghed og behov bedre. Det faktum, at han har startet 11 kampe og scorede seks mål, lavet et par mål, betyder, at han er den spiller, der har gjort størst virkning på Atletico.

Venstre fløj: Kevin Prince Boateng
Jeg har plukket ham for et par grunde, den ene fordi han er en Las Palmas-afspiller, og som en hyldest til den spiller, der scorede det mål mod Villarreal, og som har overrasket mig. Han vil spille til venstre og øjenbryn blev hævet, da han endte på Las Palmas. Jeg tror, at hvis vi alle være ærlige, vi troede, at han var færdig og hans bedste dage var bag ham, sandsynligvis var et synspunkt, der blev accepteret af de fleste mennesker i fodbold, dermed grunden til at han endte på Las Palmas, med alle respekt.

Og nu har han endte som en reel aktiv for klubben, jeg nyder at se ham spille og har set ham spille mere end nogensinde. Jeg kan lide hans stil, og han passer perfekt med den stil af Las Palmas og Brasilien team af 1970'erne. Det mål, tror jeg ikke, jeg har set en bedre mål, helt sikkert et hold ét med det antal passager, en back-hæle kors og en saks volley.

Playmaker: Lionel Messi
Afspilning i sin nye stilling, hvor han kan lide. Der har været denne fortælling sat ud, eller anden grund, at Messi ikke har været på sit bedste i denne sæson. Han har fået 23 mål nu i alle turneringer, og det var hans 13th spil [søndag aften mod Espanyol] og hans 12. mål, og tilføje de andre hjælper også. Der er denne følelse af, at Messi ikke har været hans sædvanlige selv i denne sæson, men selv før Espanyol - det er ikke baseret på det - han var den indlysende.

Angriber: Luis Suarez
Min anden dilemma var centrum frem, da der er en række spillere, der kunne have været valgt, William Jose, Iago Aspas, og derefter de to indlysende, Cristiano Ronaldo, som jeg må indrømme, jeg først sat i. Og så, før søndag nats spil, besluttede jeg at gå med Luis Suarez. Jeg kiggede på de spil og optrædener i denne sæson: Ronaldo har lavet 11 optrædener, mangler fem kampe, hvor han scorede 10 mål, hvoraf tre er sanktioner, hvilket betyder, at han har faktisk kun scoret i fem kampe. Så der er en række spil han ikke har scoret i.

Luis Suarez har spillet 15 spil, 12 mål, ingen sanktioner, og han har scoret i ni af disse spil. Så jeg kiggede på det og tænkte, at er den spiller, der gør det på en regelmæssig basis, så jeg gik med ham i sidste ende baseret på disse statistikker. Det var et spørgsmål på denne tid af året for at plukke dem, der har spillet nok kampe - du ved, jeg elsker min statistik - og der har bidraget på den måde, de burde have gjort. Og jeg tror, Suarez har gjort det. Han er stadig den bedste af dem alle, når det kommer til centrum fremad.

Terry Gibsons La Liga hold Sæson
Tag et kig gennem vores massive samling af Real Madrid Fodboldtrøje  alle til lave priser. Pick up fodboldtrøjer i dag!